De Linge is uw partner in industriële automatisering

De Linge is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het automatiseren van machines in tal van processen, onder andere in de foodindustrie, watermanagement en logistiek.  Door het leveren van totaaloplossingen heeft De Linge zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een flexibele, betrouwbare partner voor veel bedrijven.

Wie zijn we

Industriële automatisering vraagt om integraal denken. Zo zien we dat bij De Linge. We optimaliseren niet alleen de besturingstechniek en beperken ons niet tot het werktuigbouwkundige of elektrotechnische deel. Het optimale ontwerp is een integraal ontwerp. Vanuit die visie realiseren we totaaloplossingen.

Oplossingen die soms beginnen met niet meer dan een aantal doelstellingen: een hogere productiviteit, een betrouwbaar proces, maximale automatisering, optimale benutting van de ruimte, etc.

Ontwerp en engineering

U kunt het ontwerp en de engineering aan ons toevertrouwen. Daarbij hebben we een opvallende voorkeur voor nieuwe technologieën. Niet omdat ze nieuw zijn, maar omdat ze vaak méér mogelijkheden bieden. In standaardoplossingen geloven we niet. We zijn er elke keer weer van overtuigd dat er een betere oplossing bestaat, tenzij het tegendeel bewezen wordt. Vanuit die kritische, innovatieve houding ontstaan grensverleggende concepten.

Bekijk de voorbeeldprojecten en bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.

Vraag onze gratis brochure aan

Download 12 pagina’s vol informatie en inspiratie.