De Linge is gespecialiseerd in industriële automatisering.

Onze oplossingen bewijzen zich elke dag in tal van productieomgevingen. Oplossingen die wij ontworpen, getekend, geprogrammeerd en gerealiseerd hebben. Het zijn gevarieerde speciaaltoepassingen waarmee we voornamelijk de handling en logistiek van producten automatiseren (zoals belading/ontlading of pick & place).

Wat doen we

De Linge is uw partner in industriële automatisering. U mag dat breed opvatten. Soms werken we in opdracht van eindgebruikers, soms voor machinebouwers of engineeringbureaus. De ene keer ontwerpen en realiseren we als system integrator een compleet project, inclusief routing, machines en software. De andere keer beperken we ons tot de engineering en programmering van de besturingstechniek. Maar altijd denken we integraal, vanuit de totaaloplossing. Adequaat projectmanagement waarborgt de uitvoering van projecten conform planning en budget.

Besturingstechniek

Ons kernspecialisme is besturingstechniek. We programmeren complete besturingen. Dankzij onze expertise halen we de maximale productiecapaciteit uit machines. Dat is een kwestie van finetuning – werk voor onze vakmensen.

Wilt u gebruik maken van ons specialisme? Bent u benieuwd naar onze hoogwaardige, creatieve oplossingen?

Bekijk de voorbeeldprojecten en bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.

Vraag onze gratis brochure aan

Download 12 pagina’s vol informatie en inspiratie.